Blog

Piatok

12.10.2012 13:47

Dnes sa končí projektový týždeň a je nám veru aj trochu ľúto. Neverili by ste, ale máme všetko hotové ako sme si to naplánovali. Aj keď výstupy sú hotové na tejto web stránke si ich môžte prezrieť všetky kompletne v pondelok prípadne utorok. Dnes sme nahrávali pesničku a točili videoklip "Iná žena o bezpečnom internete poučená". Ani by ste neverili koľko ľudí sa zmestí do auta. Chválim všetkých a všetkým ďakujem. ....

Štvrtok

11.10.2012 22:59

Dnes deti nacvičovali pesničku, premysleli sme videoklip a zajtra to natočíme, zostriháme a uverejníme na  webe. Článok je hotový a zaslaný do redakcie "Našej Oravy". Pribudli ďalšie videoprieskumy. Pomaly finišujeme s videoprezentáciou aj s animovaným filmom. Ešte úprava úvodnej stránky webu, aktualizácia fotogalérie ... Stále je , čo robiť.

Streda

10.10.2012 19:36

Ako ten čas, ale letí. Všetci sme "zažratí" do práce a ako naschvál vyučovacie hodiny sú akési "kratšie". Dnes sme urobili kopec roboty a na konci dňa sme boli všetci ku podivu so sebou spokojní. Videoprieskum máme natočený, aj keď ešte nie kompletne "zavesený" na webe. Deti  z projektu skonštatovali, že táto časť bola veľmi vtipná. Ale máme pred sebou natáčanie videoklipu k pesničke "Iná žena o bezpečnosti na Internete poučená" A tam sranda chýbať určite nebude.

Utorok

09.10.2012 12:45

Tak a máme utorok. Práce na projekte prebiehajú v plnom prúde. Dnes sme si dohodli stretnutie na štvrtok s pani novinárkou Naďou Kališovou. Jedna skupinka chlapcov pracuje na animácii "Bezpečný internet". Spočiatku sa im moc nedarilo, ale nakoniec sa na nich usmialo šťastie a program "pivot" sa "umúdril". Druhá skupinka fotí, upravuje fotky v "gimpe", ktoré nakoniec vložia a upravia spolu s textom a hudbou v programe "Relevation sight and sound" a vytvoria videoprezentáciu o "bezpečnom" internete. Lenke sa podarilo urobiť videoprieskum so spolužiakmi, pri ktorom sme spoločne zažili kopec zábavy. Krátky videoprieskum urobila Lenka aj s pani učiteľkou Martinkou Dlholuckou a Martinkou Gálikovou. Ďakujeme za spoluprácu pani učiteľky :- ) . A ani pani učiteľka Majka Strapcová sa nedala zahanbiť. Nahrala hudbu k pesničke, upraví nám slová, aby rytmicky sedeli s hudbou a ... videoklip máme tiež už premyslený. Taktiež ďakujeme. Spolupráca zatiaľ funguje na jednotku. Hádam sa do konca týždňa nepobijeme, ale naopak všetko dotiahneme do úspešného konca. Držte nám palce.

Pondelok

08.10.2012 13:52

Tak dnes začíname s naším projektom. Úlohy sú rozdelené, sme plný očakávania, ale aj strachu, ako to zvládneme. Vymýšľame text k pesničke, rozmýšľame o videoklipe. Robíme scénare k animácii a videu. Prvá reportáž žiakov je nakrútená, len ju troška očesať...A samozrejme dokumentácia a fotodokumentácia k celému projektu. Držte nám palce.